יום פתוח בקמפוס ב-16.9. לפרטים והרשמה

המחלקה ללשון העברית וללשונות שמיות ואנשי הסגל מזמינים אתכם לבוא ליום פתוח בקמפוס ב-16.9, לפגוש את נציגי מחלקות הפקולטה, להכיר את תוכניות הלימוד ולקבל מידע על הרשמה, על שכר לימוד, על מלגות, על מעונות ועל כל מה שחשוב לדעת לפני שמתחילים ללמוד.

לפרטים ולהרשמה למפגשים >>

לפרטים נוספים על היום הפתוח ועל מסלולי הלימוד של המחלקה ללשון העברית וללשונות שמיות בר-אילן צרו איתנו קשר >>

מתי?

בתאריך 16.09.2024 - יום שני | י״ג באלול | בשעה 16:00

יום פתוח

הצטרפו אלינו ליום הפתוח ב-16.9.24

מה מחכה לך ביום הפתוח של המחלקה ללשון העברית וללשונות שמיות?

• מפגשים עם נציגים, סגל אקדמי ומנהלי, מכל 10 מחלקות הפקולטה למדעי היהדות
  • הרצאות על מגוון תוכניות הלימודים של הפקולטה למדעי היהדות ושל המחלקה ללשון העברית וללשונות שמיות
  • עמדות לרישום מהיר ללימודים בליווי נציגי האוניברסיטה
  • מידע על מלגות, על שכר לימוד על תנאי קבלה, על אופי הלימודים, על הזדמנויות בעתיד ומידע נוסף
  • סיורים מודרכים בשאטל החשמלי ברחבי הקמפוס הירוק של בר-אילן
  • מתחם חווייתי, הכולל פינות ישיבה, מוזיקה ונשנושים

אוניברסיטת בר-אילן הצומחת ביותר ב-6 שנים האחרונות במספר הסטודנטים!

אוניברסיטת בר-אילן, האוניברסיטה הצומחת ביותר במספר הסטודנטים מבין האוניברסיטאות בישראל וכל זאת, בזכות איכות ההוראה, בזכות המדע והמחקר, בזכות הקמפוס המרהיב ואווירת הקהילה, בזכות השילוב הייחודי בין העשרה יהודית למצוינות אקדמית. הנה כמה מהסיבות למה כדאי ללמוד בבר-אילן.

למה ללמוד במחלקה ללשון העברית וללשונות שמיות באוניברסיטת בר-אילן?

אם מעניין אותך להכיר לעומקה את השפה העברית מלשון המקרא עד לעברית החדשה ולגלות את כל סודותיה וחידותיה, להכיר לשונות שמיות נוספות וללמוד על תחומי הלשון המחלקה ללשון העברית וללשונות שמיות באוניברסיטת בר-אילן היא המקום בשבילך.

הבוגרים והבוגרות שלנו משמשים מורים בבתי ספר על-יסודיים, חוקרים ומרצים באקדמיה. בוגרי המחלקה יכולים להמשיך גם ללימודי תעודה בעריכת לשון (תוכנית מתוקשבת) ולהשתלב כעורכי לשון ותוכן בתחנות רדיו וטלוויזיה, בהוצאות ספרים, במערכות עיתונים ובכתבי-עת ואף להשתלב כבלשנים בתחומי הבינה המלאכותית.

הכירו את המרצים שלנו

רבקה שמש

סגל יום פתוח

אנשי סגל המחלקה לעברית